הודעות בנושא בחינות – חורף תשפ"ב

לקראת בחינות מועדי א המתחילות ב- 31.01.2022  להלן מספר עדכונים:
  • את הבחינות אליהן נרשמת, מועד ומקום, ניתן לראות במערכת STUDENTS
  • השיעורים והבחינות יתקיימו לפי לוח הזמנים המתוכנן. כמו כן, כל הבחינות יתקיימו כמתוכנן באופן פיסי בקמפוס.
  • חובה לעטות מסיכה חלה על הנבחנים בחלל סגור במהלך כל הבחינה. לאור הנחיות משרד הבריאות על חובת עטיית מסכות במקומות סגורים, במיוחד כאלו בהם אין אפשרות לשמור על מרחק של 2 מטר או יותר בין אנשים סמוכים אחד לשני.
  • לא נדרש רישום למועדי א
  • ההבחנות במבחנים במועד ב' מחייבת רישום לבחינה. הרישום למועד ב יעשה דרך מערכת STUDENTS. ניתן לראות במערכת מתי נפתח הרישום לבחינה ומתי הוא עתיד להיסגר. לא יתקבלו בקשות לרישום מאוחר לאחר סגירת הרישום.
  • הרישום למועדי ב' יהיה דרך מערכת ה-STUDENTS.
    הרישום יפתח 3 שבועות לפני הבחינה וייסגר 5 ימי עסקים שלא כוללים שישי שבת.
    לכל סטודנט שרשום לקורס יפתחו הבחינות במערכת אליהן יוכל להירשם בצירוף תאריך תחילת הרישום וסגירת הרישום.
    סטודנט שלא ירשם במועד לא יוכל להיבחן. שימו לב, לא יהיה רישום ידני לבחינות.
  • הנחיות לנבחנים/ות בבחינות  – חשוב להתעדכן!
  • לעדכונים בנוגע להתאמות מיוחדות לזכאים כולל הסבר בנוגע להארכות זמן

מועד מילואים בגין היעדרות מבחינה עקב שירות מילואים –

סטודנט, אשר לא נכח בבחינה עקב שירות מילואים, זכאי לקבל פתרון חילופי , כדוגמת בחינה במועד אחר עבור כל מועד שהפסיד תחת התנאים המצויינים בקישור  מילואים

הבקשה למועד בחינות מיוחד על סמך מילואים תפתח ב 27/02/2022 ומועד אחרון להגשה 20/03/2022